Whatsapp Hesap Bilgi Paylaşımı Nasıl Kapatılır

Whatsapp‘ın değitirdiği yeni politika ile artık bütün bilgilerinizi Facebook ile paylaşıyor.Bu paylaşım oldukça büyük etki yarattı.Peki bu paylaşım nedir.Ve Whatsapp hesabı bilgi paylaşımı nasıl kapatılır.

Whatsapp’ın yeni gizlilik politikası ile kullanıcıların bilgileri Facebook ile paylaşılacaktır.Kullanıcı bilgileri Facebook veritabanında bulunacak.Bu kullanıcı bilgileri diğer insanlar tarafından görülmeyeceği söylenmiş olsada kullanıcıların pek hoşuna gitmiş değil.Facebook’un amacı ilerde olabilecek reklam çalışmaları doğrultusunda veritabanındaki bilgilerden faydalanabilecek.Bu yüzden yapılan bu gizlilik politikası çoğu kullanıcı tarafından tepki aldı.Peki Whatsapp hesabımızdaki bilgi paylaşımını nasıl kapatabiliriz.Whatsapp bilgi paylaşma kapatma nasıl yapılır.Aşağıda bilgilerden ulaşabilirsiniz.

Whatsapp Hesap Bilgi Paylaşımını Kapatmak

Whatsapp hesap bilgi paylaşımı Android ve İos işletim sistemi telefonlarda nasıl kapatılır.Android ve İos üzerinden Whatsapp hesap bilgi paylaşımını kapatmak için aşağıdaki adımları izleyin.

 

Android Üzerinden Kapatma: Ayarlar>Hesap bölümüne gelin.Sonra ekranın en altında bulunan ”Hesap Bilgimi Paylaş” kısmındaki işareti kaldırmanız yeterli olacaktır.Daha sonrasında ekrana gelecek uyarı mesajında çıkan ”Paylaşma” seçeneğine tıklayın.Tıkladıktan sonra paylaşılmayacaktır.

bilgi paylaşımı kapatma android

İos Üzerinden Kapatma: Ayarlar>Hesap bölümüne gelin.Sonra ekranın en altında bulunan ”Hesap Bilgimi Paylaş” kısmındaki işareti kaldırmanız yeterli olacaktır.daha sonrasında ekrana gelecek uyarı mesajında çıkan ”Paylaşma” seçeneğine tıklayın.Tıkladıktan sonra paylaşılmayacaktır.

bilgi paylaşımı kapatma apple

SİZ HALA PAYLAŞIMI KAPATMADINIZMI?

Teknolojiye büyük ilgi duyan SEO ve HTML bilgisi bulunan ayrıca birçok projesi olan webmaster.

4 Yorumlar
  1. Yanıtla
    emre yildirim Ağustos 31, 2016 at 4:52 pm

    Faydalı bilgilerin için teşekkürler…

  2. Yanıtla
    Mustafa Eylül 1, 2016 at 2:26 pm

    Benim whatsappa programimda byle bi yer yok android telefon kullanıyorum lakin hesap bilgilerini paylaşmayı kapatmak için gösterilen kısım yok napabilirim

    • Yanıtla
      Admin Eylül 1, 2016 at 4:10 pm

      Belli bir zaman içinde kapatmanız gerekiyor.Eğer kapatmazsanız kendiliğinden yok olur.Bilgileriniz Facebook veritabanında saklanır.Ama endişelenmeyin bilgileriniz güvende olur sorun yaşamazsınız.

  3. Yanıtla
    la tahzen Eylül 3, 2016 at 1:30 am

    Teşekkürler uyguladık

Yorum Bırakın

Karşılaştırılanlar () Karşılaştır